Novogodišnja ponuda i smještaj u Tuzli

Izuzetna novogodišnja ponuda i odličan smjestaj u Tuzli ove godine je zaista raznovrstan te svako može pronaći nešto za sebe.

Ipak, novogodišnja noć jedna je od onih koju ljudi sa nestrpljenjem čekaju i kojoj kod mnogih prethode temeljite pripreme. Zato ne dozvolite da odabir vaše haljine, odijela, frizure i drugih sitnica bude uzaludan . Ulazak u Novu 2018. godinu dočekajte uz odličnu muziku i ugodno uređen ambijent.

Ako ste se odlučili da ove godine izbjegnete kućnu varijantu i da sa svojim prijateljima Novu godinu dočekate u nekom od tuzlanskih hotela ili lokala pripremili smo za kratak pregled novogodišnjih dočeka .

Svakako , ako vam je potrebnan smjestaj u Tuzli, Moment apartmani su tu za Vas da Vam pruže vrhunske usluge smještaja.

Moment apartmani- Da se osjećate kao kod kuće
Moment apartmani- Da se osjećate kao kod kuće

No krenimo od novogodišnje hotelske ponude u Tuzli.

Tuzla je od prije par godina postala prepoznatljiva i po Hotelu Mellain koji svojim gostima nudi vrhunsku ponudu.

Ove godine za dobru atmosferu i odlično raspoloženje u Mellain Club-u pobrinuti će se Asim Brkan sa pratećim bendom. Cijena proslave u Hotelu Mellain iznosi 90 KM a u cijenu je uračunat švedski sto i piće dobrodošlice. Uz Asima Brkana goste će zabavljati i gost iznenađenja . Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Mellain Hotela direktno ili putem broja telefona: 035 365 500; u sektoru prodaje Mellain Hotela i na šetalištu Korzo kod Seje i Vilija.

Ukoliko bi ste ipak voljeli da Novu godinu dočekate sa pogledom na Tuzlu neka Vaš izbor bude Cafee bar „Vidikovac“. “Vidikovac” se nalazi na 20. spratu hotela Mellain. Goste će zabavljati Adnan Mulahasanović i Verena Cerovina. Cijena dočeka 2018. godine u Caffe baru „Vidikovac“ iznosi samo 30 KM a u cijenu je uračunata hladna plata i piće dobrodošlice. Sve rezervacije možete izvršiti putem brojeva telefona: 035 365 500; 066 755234 ili na broj 066 581 565.

Do svog odredišta gdje proslavljate Novu godinu idite u velikom stilu. Rent a Car Moment Auto Tuzla nudi Vam mogućnost iznajmljivanja auta po izuzeteno povoljnim cijenama. Neka siguran i udoban automobil koji nudi Rent a Car Moment Auto Tuzla bude vaš izbor. Sva vozila su provjerena, servisirana i pripremljena za zimske uvjete na putu. Pored toga, iznajmljivanje auta na tuzlanskom aerodromu jedna je od prednosti koje nudi Rent a Car Moment Auto Tuzla.

Također, opet Vas podsjećamo da svoj mir i mjesto za smjestaj u Tuzli možete pronaći u izuzetno lijepo i kvalitetno uređenim Moment apartmanima. Nesvakidašnja dekoracija po uzoru na svjetski uređene apartmane nešto je što će Vas zasigurno oduševiti.


Dakle, uz vozila Rent a Car Moment Auta Tuzla odvezite se i na proslavu Nove godine u Hotelu Tehnograd. Tamo Vas čeka odlična zabava uz Šejlu Mehanović , Almira Kalajlića, Alena Polića i Slađana Andrića. Oni će goste dobrom muzikom uvesti u 2018. godinu ali će i 1. januara biti zaduženi za dobar provod. Dakle, ukoliko iz nekog razloga 31. decembra niste u mogućnosti biti dio zabave u Hotelu Tehnograd , odlična repriza novogodišnje noći čeka Vas odmah noć poslije, 1. Janura 2018. godine. Cijena proslave prve novogodišnje noći je 20 KM a u cijenu je uračunata hladna plata. Za reprizu Nove godine treba izdvojiti 30 KM a u toj cijeni uračunata je hladna plata i večera. Pored svega navedenog iz Hotela Tehnograd ističu da je unos hrane i piće dozvoljen obje noći.

Ne može se pričati o dočeku Nove godine u Tuzli a da se ne pomene i Hotel Tuzla, gdje je već tradicionalno duži niz godina zagarantovana dobra zabava u novogodišnjoj noći. Ove godine slogan za doček Nove godine u Hotelu Tuzla je : „U jednoj sali sjedite u četiri plešete“ a pripremljena je i tombola za dodatnu zabavu gostiju.

Dakle, ukoliko se odlučite da Novu godinu proslavljate u restoranu „Breza“ Hotela Tuzla biti će potrebno da izdvojite 70 KM a za dobru muziku pobrinuti će se Nesib Delibegović Nesko i orkestar Stari Grad.
U Gradskoj kafani goste će zabavljati Elma Hadžić sa bendom a cijena ulaznice je 70 KM. Osim dobre muzike uz fenomenalnu zabavu u Gradskoj kafani u cijenu ulaznice uračunato je i piće destilerije „Monogram“, svečana večera u četiri slijeda, novogodišnja torta i šampanjac u ponoć. Sve rezervacije možete izvršiti na broj telefona: 061 735 315. Repriza dočeka nove godine biti ćepo cijeni od 20 KM.
Po cijeni od 70 KM novu godinu možete dočekati i u Kristalnoj dvorani gdje će za dobru zabavu biti zadužen Muhamed Hame Nalić sa bendom.

Doček Nove godine biti će organizovan i u Snack baru Bagueri gdje je za rezervaciju potrebno izdvojiti 50 KM a goste će zabavljati Čiko i Vlado .

Repriza novogodišnjeg slavlja biti će organizovana u svim navedenim salama uz iste izvođače. Cijena ulaznice za svaku od sala je samo 20KM . Sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti na broj telefona : 061 735 315.

Toliko o hotelskoj ponudi u Tuzli a dobra zabava čeka Vas i u dobro poznatoj tuzlanskoj Pivnici Taverna . Tamo će biti zagarantovana zabava uz izuzetan program i odličnau muziku.  Tamburaški bend “Zlatne strune” sigurno neće nikoga razočarati. Cijena dočeka Nove godine iznosi 70 KM a za samo 30 KM možete uživati u dobroj zabavi u noći sa 1. na 2. januar.

Rent a Car Moment Auto Tuzla tu je da za vas obezbijedi automobil kojim ćete otići na doček Nove godine u Pivnicu “Boris”.

Za dobru novogodišnju atmosferu u Pivnici “Boris” pobrinuti će se Srđan Kesić i Paparazzo Band. Prisutni će također moći uživati i u zanimljivoj nagradnoj igri koja je pripremljena specijalno za novogodišnju noć. U cijenu od 65 KM uračunato je hladno predjelo, 1. glavno jelo, sezonska salata, 2. glavno jelo (teleće pečenje i prilog), desert te posleponoćna čorba. Ako se ipak odlučite dobro zabaviti u repriznoj novogodišnjoj noći u Pivnici Boris to možete za svega 25 KM a u toj cijeni vam je uračunato predjelo, glavno jelo te sezonska salata.

Za udobnu i sigurnu vožnju neka Vaš izbor bude Rent a Car Moment Auto Tuzla
Za udobnu i sigurnu vožnju neka Vaš izbor bude Rent a Car Moment Auto Tuzla

U blizini , već spomenutih, Moment apartmana je i BKC Tuzla. Smjestite se u vrhunskim Moment apartanima a za odlazak na proslavu Nove godine iznajmite jedan od brojnih automobila koje nudi Rent a car Moment Auto Tuzla.

Deli Catering zadužen za Novu godinu u BKC-u Tuzla

Za doček Nove godine u BKC-u Tuzla pobrinuo se Deli Catering koji je tu novogodišnju noć već davno isplanirao. Proslava počinje od 20 sati a goste će zabavljati Semir, Nedim i Damir bend. Kako ističu iz Deli Catering-a pored odlične muzike goste očekuju vrhunska hrana i piće i vrijedne nagrade. Cijena ulaznice iznosi 89 KM a u cijenu je uračunat bogat izbor hrane i pića i to u neograničenim količinama. Sve rezervacije mogu se izvršiti na broj telefona 035 315 500.