NEZABORAVAN ODMOR NA PANONICI U MOMENT APARTMANIMA!

sobe i smještaj u tuzli

Ako se još niste odlučili za lokaciju Vašeg godišnjeg odmora dopustite da Vam predložimo Panonicu – kompleks slanih jezera u Tuzli. Pretpostavljamo da ste čuli  za ogroman turistički potencijal ovog mjesta. Osim što nudi vrhunsku zabavu, bogat rekreativni i kulturni sadržaj, masažere, jacuzzi, Panonica je posebno atraktivna zbog zdravstvene koristi jezera. Za veliki broj ljudi, Panonica je nezaobilazno mjesto za odmor, a to potvrđuje brojka od čak 285.000 turista, koji su posjetili ovu lokaciju do početka avgusta.

Meteorolozi najavljuju sunčano vrijeme do kraja ovog mjeseca, a karte za ulaz na Panonicu su snižene, tako da bi se trebali što prije zaputiti u Tuzlu. Što se tiče mjesta za odsjedanje tokom Vašeg boravka u ovom gradu, za smještaj u Tuzli ne brinite, jer imamo idealno rješenje za Vas! Moment apartmani, sa čak pet zvjezdica, će Vam priuštiti odmor o kojem ste sanjali za samo 39,90 KM. Moderno opremljene sobe, kablovska mreža, zagarantovana privatnost, besplatan WI-FI, ljubazno osoblje su i više nego dovoljni razlozi da iznajmite jedan od ovih luksuznih apartmana. Ako putujete avionom, nudimo Vam besplatan prijevoz do aerodroma.

Ne čekajte više, iskoristite naše pogodnosti i rezervišite apartman još danas. Osigurajte sebi i bližnjima luksuz kakav sigurno nećete naći na drugim mjestima. Moment apartmani predstavljaju mali izdatak iz Vašeg budžeta, ali veliki doprinos za nezaboravan odmor. Naš cilj je Vaše zadovoljstvo!

Moment apartmani