SOBE U TUZLI U MOMENT APARTMANIMA – BAŠ ZA VAS!

Sobe u tuzli

SOBE U TUZLI PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA! Stigli ste na Međunarodni aerodrom Tuzla, i imate dosta slobodnog vremena? Iskoristite priliku da vidite turističke atrakcije Tuzle! Mnogobrojne su lokacije koje možete posjetiti u ovom gradu, od fascinantnih Panonskih jezera do planine Vjetrenice. Tuzla je mjesto koje nudi svim starosnim skupinama adekvatne i zanimljive sadržaje. Mnogo se ulaže u razvoj turizma ovog grada, a zahvaljujući  ogromnom potencijalu koji već posjeduje, Tuzla je postala pravi mamac za turiste iz svih krajeva.

Ako Vam je pak potreban odmor poslije iscrpljujućeg leta, iznajmite luksuzan ali i ekonomičan smještaj u Moment apartmanima. Sobe u Tuzli, Besprijekorna čistoća, ljubazno osoblje te WI-FI u sobi, ali i van nje su samo neki od razloga zašto se odlučiti za smještaj kod nas. Pored udobnih i prostranih apartmana, u cijenu od 39,90 KM ulazi i obezbijeđen prevoz do aerodroma. Osim što ćete biti oduševljeni vizuelno – novim i modernim namještajem, u Moment apartmanima ćete uživati u tišini i privatnosti Vašeg stana.

Sigurni smo da ćemo opravdati Vaše povjerenje i da ćete nakon samo jedne rezervacije postati naš stalni  gost. Naravno, to možete učiniti i online, i osigurati se da je Vaš smještaj u Tuzli spreman za ugodan i udoban boravak!

Pogledajte našu lokaciju na usluzi Google map

Tuzla je jedno od najstarijih naselja u Evropi sa kontinuitetom življenja. Dokaz tome su i pronađeni ostaci starog naselja sojeničkog tipa iz vremena neolita. Arheolozi su otkrili brojna naselja sa bogatim ostacima materijalne kulture prastarih stanovnika ovog područja. Pronađen je veliki broj neolitskih glinenih posuda sa raznim ornamentima od crne, sive i crvene keramike ali i kameni noževisjekire, strugači i drugo. Otkriveni su ostaci hrane, ljudske kosti, životinjske kosti i razni plodovi koji su koristili za ishranu ljudi tog doba. I ovi podaci potvrdili su tvrdnje da je područje Tuzle bilo naseljeno još u mlađem kamenom dobu.