ZA SVE TURISTIČKE PROBLEME MOMENT AUTO JE NAJBOLJE RJEŠENJE!

smjestaj tuzla sobe

Ako želite biti slobodni da istražujete razne lokacije u Bosni i Hercegovini i regionu, a turističke agencije i lokalni prevoznici Vas u tome ograničavaju, najbolje rješenje je da iznajmite automobil u našoj agenciji Moment auto.

Zašto odabrati baš nas?

Mnogo je razloga za to! Naša ponuda uključuje iznamljivanje  auta po Vašoj želji ali po vrlo povoljnim cijenama, ljubazno osoblje, vozača, ukoliko Vam je potreban, dodatnu opremu, osiguranje, te dolazak na lokaciju koja Vam je potrebna.

Ako stižete avionom, preuzmite Vaš automobil još na aerodromu i obiđite sva mjesta koja Vas zanimaju u BiH, Hrvatskoj, Albaniji, Crnoj Gori itd. Mnogo toga je za istražiti u ovim zemljama, a najbolji način za to je u automobilu koji ste iznajmili u agenciji Moment auto. Putovanje u iznajmljenom automobilu Vam omogućava da stanete gdje želite i kada Vam je potrebno, ali i da slušate muziku koja Vama odgovara prilikom vožnje.

UNWTO – Svjetska turistička organizacija, objavila je izvještaj prema kojem se Bosna i Hercegovina nalazi na listi zemalja koje su zabilježile ogroman porast turističkih posjeta. Obzirom da ova zemlja obiluje prirodnim ljepotama, kulturnim i historijskim znamenitostima, idealnim lokacijama za rafting, ribolov, penjanje mnogobrojni turisti odlučuju baš tu provesti svoje godišnje odmore. Prema National Geograficu BiH je idealna destinacija za ljubitelje biciklizma jer posjeduje uređene i označene staze. Ako baš uživate u posebnim turističkim avanturama za Vas je idealna alternativa iznajmljivanje auta u našoj agenciji. Izaberite automobil shodno Vašim potrebama na putovanju, i na taj način riješite problem oko opreme i stvari koje su Vam potrebne za svaki odlazak na željene lokacije

Najveći broj turista u Bosnu i Hercegovinu dolazi iz Turske, Slovenije, Srbije, Hrvatske, Južne Koreje, Njemačke, arapskih zemalja itd. Bez obzira odakle dolazili mi smo tu da olakšamo ali i uljepšamo Vaš zasluženi odmor .

Moment auto i apartmani u Tuzli!